Poze FAMILY Configurator: “Ieșire de o zi la Snagov”

 
 
Pin It


FAMILY Configurator: “Ieșire de o zi la Snagov”

SKU: FAMILY2

Pret (fara taxe): 55,12 RON

Pret (taxe incluse): 67,25 RON

Pretul include taxa TVA 19% + Impozit pe Venit 3% de 22%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Recomandare: Analizați mai întâi Oferta (pachetul): FAMILY - "Ieșire" de-o zi la Snagov. Care are un preț foarte bun și este ideal pentru prima ieșire la Snagov. Pentru aceleași servicii, acest pachet nu mai are aceleași reduceri. Însă acest pachet e mai bun pentru urmatoarele ieșiri, căci veți lua doar noile activități (căt mai diferite - în timp). ===========================================================================

FAMILY Configurator: “Ieșire de o zi la Snagov” PACHET DE BAZĂ: 7 ore la Snagov, 70 lei/pachet (valabil în iulie și august 2014 pentru primele 50 de familii) – INCLUDE:

* Pachetul este pentru 2 adulți. În cazul în care familia dvs este mai mare, vă rugăm selectați mai sus numarul suplimentar de copii.

 • Vizitarea Colecțiilor Muzeale Snagov – 7 teme, expuse în casa veche tradițională: - 20 Minute audio-ghid. Notă: Dacă se formează grupuri de min 8 persoane, beneficiați și de prezentare detaliată cu ghid
 • Vizitare IAZ cu specii de floră și faună specifice Lacului Snagov –  20 Minute audio-ghid. Notă: Daca se formează grupuri de min 8 persoane, beneficiați și de prezentare detaliată cu ghid
 • 1 gustare surpriză
 • Kit materiale prezentare, oferte și alternative de petrecut timpul, Hartă Zona Snagov
 • Acces locație (“Casa cu Stuf”: curte de 1400 mp, cu iaz și iarbă verde, toalete, chiuvete), rezervare o masă berarie + băncuțe + o rogojină papură, acces apă rece – dozator, Acces WiFi

===========================================================================

La cerere și contra cost, la sediul nostru vă putem pune la dispoziție:

Facilitati suplimentare

Durata

Tarif

Cort : 60 mp (capacitate 30 persoane) – Utilizare în caz de vreme rea, depozitare bagaje, luat masa

4 ore

10 lei / familie

Frigider – pentru depozitare la rece a alimentelor / băuturilor dvs

3 ore

10 lei / 10 litri (volum ocupat)

Utilizare gratar – inclusiv lemne și ustensile necesare

90 minute

10 lei

Cort pentru înnoptat – capacitate 2 persoane (Notă: în limita a 3 corturi de 2 persoane)

1 noapte

30 lei/cort/noapte

Acces duș (solicitat în special după circuite cu biciclete, alergări etc

20 minute

10 lei

Șezlong (pentru stat la soare/ umbră - citit, dormit etc)

2 ore

5 lei/șezlong

Audioghiduri – prezentare a Zonei Snagov – circa 50 povestiri cu durate de 1-4 minute despre Patrimoniul Cultural și Natural al Zonei.

* Poate reprezenta o solutie excelenta pentru adulții care stau/rămân la “Casa cu Stuf”, cât timp ceilalți desfășoară activități la pădure ori pe lac

20 – 90 min

5 lei/oră

Pentru a completa programul dvs (față de acest pachet minim de bază), vă recomandăm adăugați din "OPȚIUNI (completări)" oricare alte activități și în orice cantități. Cererile dvs. (pentru diferite activități) vor putea fi indeplinite dacă vor există suficiente alte cereri (în acceeași zi) pentru a forma numarul minim necesar de participanți.
ATENȚIE: în pachetul curent nu (mai) aveți incluse: MASA, plimbări / circuit la lac ori în pădure, accesul la jucariile de la sediu (pentru că probabil le cunoașteți de la prima vizită).
Așa că acum puteți ADĂUGA și face o plimbare cu vaporașul, închiria biciclete și caiace, participa la ateliere tradiționale etc.

=========================================================================== DETALII REZERVARE, PLATĂ:

 • Pretul de 70 lei este pentru pachetul de baza pentru “FAMILY Configurator” (formată din 2 adulți). E gratuit pentru copii până în 4 ani, +50% pentru cei 4-14 ani (100-150 cm) și preț integral pentru restul.
 • Pentru a rezerva pachetul dvs “FAMILY Configurator” trebuie să faceți plata celor 70 lei cu min 4 zile înainte (adică până cel tîrziu marți seara – 23:30).
 • Daca suma din "OPȚIUNI (completări)" este mai mare de 70 de lei, văa recomandăm să achitați integral împreună cu cei 70 de lei.

*Suma plătită în avans reprezintă garanția că noi, în calitate de organizatori, alocăm resursele necesare pentru pregătirea programului dvs și asigurarea derulării acestuia în cele mai bune condiții.

 • În cazul în care, din motive care nu țin de noi (inclusiv meteo), nu vă veți prezenta la Snagov în ziua rezervată, conform solicitării dvs. suma de 70 lei - nu va fi returnată. b)      Ce depășește 70 lei (în situația în care ați ales și alte activități opționale (suplimentar față de valoarea pachetului de bază) - vor fi, fie returnați, fie alocați pentru alte tipuri de activități / altă dată – convenită de comun acord si confirmata de dvs.în scris (email). Dar nu mai tarziu de 3 luni, ale anului in curs, termen după care nu se mai returnează. 

===========================================================================

DETALII ORGANIZATORICE:

 • Transportul până la Snagov – îl puteți face cu autoturismul propriu (sunt circa 45 km până la Snagov) sau utilizând transportul public (liniile 444 sau 446 de la Piața Presei Libere – 12 lei/persoană/tur-retur). Vezi secțiunea “OPȚIUNI-completări”
 • La recepție la “Casa cu Stuf” din Snagov prezentați comanda dvs (foaia cu programul ales) și achitați diferența față de avansul platit (exemplu: dacă aveți doar Pachetul de Bază: ați plătit 70 lei pentru rezervare și nu mai aveți nimic altceva de plată)
 • Primiți un kit cu materiale (informații), se face un scurt tur de orientare țn locație și primiți detaliile necesare legate de pachetul și organizarea din cursul zilei
 • Susținerea prezentărilor anunțate, vor fi făcute doar dacă (și când) vor exista grupuri de minimum 8 participanți (vom comunica - de regulă - prin SMS orele vizate - ex: prezentari la Iaz, Colecțiile Muzeale etc)
 • La sfarșitul zilei/programului – achitați diferența pentru celelalte opțiuni / servicii, utilizate peste zi

===========================================================================

INFORMAȚII UTILE/BINE DE ȘTIUT:

 • Cât timp sunteți la Snagov:
 • Contactați-ne la tel : 0720 762468, inclusiv SMS – pentru mesaje importante / urgente;
 • În caz de urgențe apelați 112 (punctul de Ambulanță se află la cca 400m de sediul nostru);
 • Nu înotați în lac (fără vestă și instructor în zona de supraveghere);
 • Dacă părăsiți sediul nostru, vă rugăm să ne țineți informați pentru cât timp lipsiți și în ce direcție plecați.

 

0720762468 - Comenzi telefonice
10:00-17:00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: PACHETE / IEȘIRI de-o zi

Producator: Snagov Tur SRL

Cod produs - SKU: FAMILY2