Poze FRIENDS Configurator: “Ieșire de o zi la Snagov”

 
 
Pin It


FRIENDS Configurator: “Ieșire de o zi la Snagov”

SKU: FRIENDS2

Pret (fara taxe): 39,37 RON

Pret (taxe incluse): 48,03 RON

Pretul include taxa TVA 19% + Impozit pe Venit 3% de 22%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Recomandare: Analizați mai întâi Oferta (pachetul): FRIENDS - "Ieșire" de-o zi la Snagov. Care are un preț foarte bun și este ideal pentru prima ieșire la Snagov. Pentru aceleași servicii, acest pachet nu mai are aceleași reduceri. Însă acest pachet e mai bun pentru urmatoarele ieșiri, căci veți lua doar noile activități (căt mai diferite - în timp). ===========================================================================

Configurator: “Ieșire de o zi la Snagov” PACHET DE BAZĂ: 7 ore la Snagov, 70 lei/pachet (valabil în iulie și august 2014 pentru primele 50 de grupuri) – INCLUDE:

* Pachetul este pentru 2 adulți. În cazul în care sunteti un grup mai mare, vă rugăm selectați mai sus numarul suplimentar adecvat (programul “numara” cupluri).

 • Vizitarea Colecțiilor Muzeale Snagov – 7 teme, expuse în casa veche tradițională: - 20 Minute audio-ghid. Notă: Dacă se formează grupuri de min 8 persoane, beneficiați și de prezentare detaliată cu ghid
 • Vizitare IAZ cu specii de floră și faună specifice Lacului Snagov –  20 Minute audio-ghid. Notă: Daca se formează grupuri de min 8 persoane, beneficiați și de prezentare detaliată cu ghid
 • 1 gustare surpriză
 • Kit materiale prezentare, oferte și alternative de petrecut timpul, Hartă Zona Snagov
 • Acces locație (“Casa cu Stuf”: curte de 1400 mp, cu iaz și iarbă verde, toalete, chiuvete), rezervare o masă berarie + băncuțe + o rogojină papură, acces apă rece – dozator, Acces WiFi

===========================================================================
Pentru a completa programul dvs (față de acest pachet minim de bază), vă recomandăm adăugați din "OPȚIUNI (completări)" oricare alte activități și în orice cantități.
Grupurile de tineri, dupa prima iesire / explorare in Zona Snagov, parcurg (pe rand) principalele "teme" (specialitati) disponibile in Zona Snagov:
  a) circuite cu caiacele (explorari) => si deci aleg o astfel de actiune (durata neta 2 ore, cu tot cu pregatiri initiale si finale: circa 3-4 ore). Si exista mai multe niveluri si teme (locuri)
  b) circuite cu  bicicletele (prin paduri) => de la 90 minute la 5 ore, de la foarte usor la nivel mediu
  c) cu vaporasul pe lacul Snagov => cu durate de 30, 60, 90 de minute (exista 3 trasee si povestiri asociate)
Cererile
dvs. (pentru diferite activități) vor putea fi indeplinite dacă vor există suficiente alte cereri (în acceeași zi) pentru a forma numarul minim necesar de participanți.
ATENȚIE: în pachetul curent nu (mai) aveți incluse: MASA, plimbări / circuit la lac ori în pădure, accesul la jucariile de la sediu (pentru că probabil le cunoașteți de la prima vizită). Așa că acum puteți ADĂUGA și face o plimbare cu vaporașul, închiria biciclete și caiace, participa la ateliere tradiționale etc.
===========================================================================

La cerere și contra cost, la sediul nostru vă putem pune la dispoziție:

Facilitati suplimentare

Durata

Tarif

Cort : 60 mp (capacitate 30 persoane) – Utilizare în caz de vreme rea, depozitare bagaje, luat masa

4 ore

10 lei / familie

Frigider – pentru depozitare la rece a alimentelor / băuturilor dvs

3 ore

10 lei / 10 litri (volum ocupat)

Utilizare gratar – inclusiv lemne și ustensile necesare

90 minute

10 lei

Cort pentru înnoptat – capacitate 2 persoane (Notă: în limita a 3 corturi de 2 persoane)

1 noapte

30 lei/cort/noapte

Acces duș (solicitat în special după circuite cu biciclete, alergări etc

20 minute

10 lei

Șezlong (pentru stat la soare/ umbră - citit, dormit etc)

2 ore

5 lei/șezlong

Audioghiduri – prezentare a Zonei Snagov – circa 50 povestiri cu durate de 1-4 minute despre Patrimoniul Cultural și Natural al Zonei.

* Poate reprezenta o solutie excelenta pentru adulții care stau/rămân la “Casa cu Stuf”, cât timp ceilalți desfășoară activități la pădure ori pe lac

20 – 90 min

5 lei/oră

=========================================================================== DETALII REZERVARE, PLATĂ:

 • Pretul de 50 lei este pentru pachetul de baza pentru “FRIENDS Configurator” (formată din 2 adulți).
 • Pentru a rezerva pachetul dvs trebuie să faceți plata celor 50 lei cu min 4 zile înainte (adică până cel tîrziu marți seara – 23:30).
 • Daca suma din "OPȚIUNI (completări)" este mai mare de 50 de lei, vă recomandăm să achitați integral împreună cu cei 50 de lei (sau macar 50% din valoarea acestora).

*Suma plătită în avans reprezintă garanția că noi, în calitate de organizatori, alocăm resursele necesare pentru pregătirea programului dvs și asigurarea derulării acestuia în cele mai bune condiții.

 • În cazul în care, din motive care nu țin de noi (inclusiv meteo), nu vă veți prezenta la Snagov în ziua rezervată, conform solicitării dvs. suma de 50 lei - nu va fi returnată. Ce depășește 50 lei (în situația în care ați ales și alte activități opționale (suplimentar față de valoarea pachetului de bază) - vor fi, fie returnați, fie alocați pentru alte tipuri de activități / altă dată – convenită de comun acord si confirmata de dvs.în scris (email). Dar nu mai tarziu de 3 luni, ale anului in curs, termen după care nu se mai returnează. 

===========================================================================

DETALII ORGANIZATORICE:

 • Transportul până la Snagov – îl puteți face cu autoturismul propriu (sunt circa 45 km până la Snagov) sau utilizând transportul public (liniile 444 sau 446 de la Piața Presei Libere – 12 lei/persoană/tur-retur). Vezi secțiunea “OPȚIUNI-completări”
 • La recepție la “Casa cu Stuf” din Snagov prezentați comanda dvs (foaia cu programul ales) și achitați diferența față de avansul platit (exemplu: dacă aveți doar Pachetul de Bază: ați plătit 70 lei pentru rezervare și nu mai aveți nimic altceva de plată)
 • Primiți un kit cu materiale (informații), se face un scurt tur de orientare țn locație și primiți detaliile necesare legate de pachetul și organizarea din cursul zilei
 • Susținerea prezentărilor anunțate, vor fi făcute doar dacă (și când) vor exista grupuri de minimum 8 participanți (vom comunica - de regulă - prin SMS orele vizate - ex: prezentari la Iaz, Colecțiile Muzeale etc)
 • La sfarșitul zilei/programului – achitați diferența pentru celelalte opțiuni / servicii, utilizate peste zi

===========================================================================

INFORMAȚII UTILE/BINE DE ȘTIUT:

 • Cât timp sunteți la Snagov:
 • Contactați-ne la tel : 0720 762468, inclusiv SMS – pentru mesaje importante / urgente;
 • În caz de urgențe apelați 112 (punctul de Ambulanță se află la cca 400m de sediul nostru);
 • Nu înotați în lac (fără vestă și instructor în zona de supraveghere);
 • Dacă părăsiți sediul nostru, vă rugăm să ne țineți informați pentru cât timp lipsiți și în ce direcție plecați.

 

0720762468 - Comenzi telefonice
10:00-17:00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: PACHETE / IEȘIRI de-o zi

Producator: Snagov Tur SRL

Cod produs - SKU: FRIENDS2