Poze FRIENDS - "Iesire" la Snagov (pt 2 persoane)

 
 


FRIENDS - "Iesire" la Snagov (pt 2 persoane)

: FRIENDS

Pret (fara taxe): 90,55 RON

Pret (taxe incluse): 110,47 RON

Pretul include taxa TVA 19% + Impozit pe Venit 3% de 22%, Costurile de livrare nu sunt incluse

PACHET DE BAZĂ: 7 ore la Snagov, 115 lei/pachet (valabil în iulie și august 2014 pentru primele 50 grupuri de prieteni) – INCLUDE:

* Pachetul este pentru 2 adulți. În cazul în care sunteti un grup mai mare, vă rugăm selectați mai sus numarul suplimentar adecvat (programul “numara” cupluri).

 • Vizitarea Colecțiilor Muzeale Snagov – 7 teme, expuse în casa veche tradițională: - 20 Minute audio-ghid. Notă: Dacă se formează grupuri de min 8 persoane, beneficiați și de prezentare detaliată cu ghid
 • Vizitare IAZ cu specii de floră și faună specifice Lacului Snagov – 20 Minute audio-ghid. Notă: Daca se formează grupuri de min 8 persoane, beneficiați și de prezentare detaliată cu ghid.
 • Atelier creativitate – Colaje cu materiale din natură – prilej de relaxare, amuzament și punere la încercare a creativității întregii familii – 60 minute. Notă: Pentru grupuri mai mari de 8 persoane puteți beneficia și de un instructor
 • O plimbare pe jos, la alegere: la Lac sau Pădurea Snagov – cu o durată de 30-120 minute;

-          La lac: [1,5 km, circa 30-60 min] – veți vizita 2 ieșiri la lac și veți putea vedea o casț țărănească tradițională de pescari

-          La pădure [3-7 km, circa 90-120 min], la alegere dintre 3 variante de traseu (scurt / mediu / lung)

Notă Pentru plimbări veți primi o hartă cu traseul selectat și coordonate de contact, pentru a putea merge singuri în plimbare. La cerere, contra cost și în cazul în care formați un grup mai mare (mai multe familii) – vă putem asigura și un însoțitor pentru ghidaj. Povestirile pot fi pe teme de natură, istorie, etnografie etc.

 • Aveți la dispoziție un set de echipamente și jocuri ce pot fi folosite la umbră/soare (badminton, mingii, freesbee, cărți de joc, șah etc)
 • 1 gustare surpriză la sosire și Masă de prânz (pizza)

Notă: La cerere, puteți comanda și alt meniu (via firma de catering locală), situație în care plătiți diferența față de bugetul alocat pentru masă de 15 lei/persoană (inclus în pachetul de bază).

 • Kit materiale prezentare, oferte și alternative de petrecut timpul, Hartă Zona Snagov
 • Acces locație (“Casa cu Stuf”: curte de 1400 mp, cu iaz și iarbă verde, toalete, chiuvete), rezervare o masă berarie + băncuțe + o rogojină papură, acces apă rece – dozator, Acces WiFi

===========================================================================

La cerere și contra cost - la sediul nostru - vă putem pune la dispoziție:

Facilitati suplimentare

Durata

Tarif

Cort : 60 mp (capacitate 30 persoane) – Utilizare în caz de vreme rea, depozitare bagaje, luat masa

4 ore

10 lei / familie

Frigider – pentru depozitare la rece a alimentelor / băuturilor dvs

3 ore

10 lei / 10 litri (volum ocupat)

Utilizare gratar – inclusiv lemne și ustensile necesare

90 minute

10 lei

Cort pentru înnoptat – capacitate 2 persoane (Notă: în limita a 3 corturi de 2 persoane)

1 noapte

30 lei/cort/noapte

Acces duș (solicitat în special după circuite cu biciclete, alergări etc

20 minute

10 lei

Șezlong (pentru stat la soare/ umbră - citit, dormit etc)

2 ore

5 lei/șezlong

Audioghiduri – prezentare a Zonei Snagov – circa 50 povestiri cu durate de 1-4 minute despre Patrimoniul Cultural și Natural al Zonei.

* Poate reprezenta o solutie excelenta pentru adulții care stau/rămân la “Casa cu Stuf”, cât timp ceilalți desfășoară activități la pădure ori pe lac

20 – 90 min

5 lei/oră

Dacă doriți un program diferit de acest pachet de bază, vă recomandăm să utilizați "FRIENDS – Configurator", care pornește de la un pachet de bază și mai mic, însă la care puteți adăuga din "OPȚIUNI (completări)" oricare alte activități și în orice cantități. Cererile dvs. (pentru diferite activități) vor putea fi indeplinite dacă vor exista suficiente alte cereri (în aceeași zi) pentru a forma numărul minim necesar de participanți.

=========================================================================== DETALII REZERVARE, PLATĂ:

 • Pretul stabilit pentru PACHETUL DE BAZĂ este pentru 2 adulți.
 • Pentru a rezerva pachetul dvs trebuie sa faceți plata de 50 lei (din cei 115) – cu min 4 zile înainte (adică până cel tîrziu marți seara – 23:30)

*Suma plâtită în avans reprezintă garanția că noi, în calitate de organizatori, alocăm resursele necesare pentru pregătirea programului dvs și asigurarea derulării acestuia în cele mai bune condiții.

 • În cazul în care, din motive care nu țin de noi (inclusiv meteo), nu vă veți prezenta la Snagov în ziua rezervată, conform solicitării dvs:

a)      Suma minimă de 50 lei - nu va fi returnată

b)      Ce depășește 50 lei (în situația în care ați ales și alte activități opționale, suplimentar față de valoarea pachetului de bază) - vor fi, fie returnați, fie alocați pentru alte tipuri de activități / altă dată – convenită de comun acord si confirmata de dvs.în scris (email). Dar nu mai tarziu de 3 luni, ale anului in curs, termen după care nu se mai returnează. 

===========================================================================

DETALII ORGANIZATORICE:

 • Transportul până la Snagov – îl puteți face cu autoturismul propriu (sunt circa 45 km până la Snagov) sau utilizând transportul public (liniile 444 sau 446 de la Piața Presei Libere – 12 lei/persoană/tur-retur). Vezi secțiunea “OPȚIUNI-completări”
 • La recepție la “Casa cu Stuf” din Snagov prezentați comanda dvs (foaia cu programul ales) și achitați diferența față de avansul platit (exemplu: dacă aveți doar Pachetul de Bază: ați plătit 50 lei pentru rezervare și nu mai aveți nimic altceva de plată)
 • Primiți un kit cu materiale (informații), se face un scurt tur de orientare țn locație și primiți detaliile necesare legate de pachetul și organizarea din cursul zilei
 • Susținerea prezentărilor anunțate, vor fi făcute doar dacă (și când) vor exista grupuri de minimum 8 participanți (vom comunica - de regulă - prin SMS orele vizate - ex: prezentari la Iaz, Colecțiile Muzeale etc)
 • La sfarșitul zilei/programului – achitați diferența pentru celelalte opțiuni / servicii, utilizate peste zi

===========================================================================

INFORMAȚII UTILE/BINE DE ȘTIUT:

 • Cât timp sunteți la Snagov:
 • Contactați-ne la tel : 0720 762468, inclusiv SMS – pentru mesaje importante / urgente;
 • În caz de urgențe apelați 112 (punctul de Ambulanță se află la cca 400m de sediul nostru);
 • Nu înotați în lac (fără vestă și instructor în zona de supraveghere);
 • Dacă părăsiți sediul nostru, vă rugăm să ne țineți informați pentru cât timp lipsiți și în ce direcție plecați.

 

0720762468 - Comenzi telefonice
10:00-17:00Detalii produs


Categorie: PACHETE / IEȘIRI de-o zi

Producator: Snagov Tur SRL

Cod produs - SKU: FRIENDS


  
  
  
  


  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!